Uncategorized

Smarte låssystemer til borettslag og institusjoner

Som institusjon med mange ansatte eller borettslag med flere beboere finnes det noen særlige utfordringer når det gjelder sikkerhet. Ofte er det stor utskifting i medarbeidere, beboere eller lignende, og derfor er det alltid mange forskjellige personer som skal – og ikke skal – ha tilgang til eiendommen. Det kan låssystemer være løsningen på. Med vanlige låser kan det nemlig være vanskelig å sikre at bare de riktige folkene har adgang til eiendommen. Folk kan faktisk fritt kopiere nøkler som de vil, og disse nøklene kan – om det er med vilje eller ikke – ende opp hos personer som aldri skulle hatt adgang til eiendommen. Det øker risikoen for ubudne gjester og innbrudd, og derfor nedsetter det sikkerhetsnivået betydelig.

Med låssystemer unngår du i høy grad dette problemet. Et låssystem adskiller seg fra vanlige låser på flere områder som gjør det enklere og sikrere, spesielt for deg som arbeider i en institusjon, har en større virksomhet eller bor i borettslag. Låssystemer anvender såkalte systemnøkler som er en spesiell type nøkkel med et nummer preget inn i hodet. Dette nummeret anvendes ved kopiering, og det sikrer at bare utvalgte folk kan kopiere nøklene. Du må gi autorisasjon for at dette kan skje. Derfor har du med de kopisikre systemnøkler alltid full kontrol over hvem som har kopiert nøkler, hvor mange nøkler som finnes, og til en viss grad også hvem som har de. Derfor minsker du risikoen for innbrudd og uhensiktsmessig kopiering av nøkler i høy grad når du velger låssystemer frem for vanlige låser.

En annen fordel med låssystemer er at de gjør det enklere for deg å velge hvem som skal ha adgang til hvilke områder i eiendommen. Man kan lett forestille seg en situasjon der noen medarbeidere for eksempel skal ha tilgang til flere eller andre områder enn beboere eller andre medarbeidere. Det fikses lett med låssystemer fordi systemet tillater at én lås kan åpnes av flere nøkler. Derfor kan du lett velge hvem som kan åpne hvilke dører, og du slipper å ha på deg en lang rekke ulike nøkler hele tiden for å få adgang til alle de forskjellige områder. Det er smart, praktisk og gir en mye større sikkerhet i hverdagen for alle som befinner seg på eiendommen.

 

Din låsesmed monterer låssystemer

Du har selvfølgelig behov for profesjonell assistanse når du skal installere et låssystem i din eiendom. Det finnes nemlig en rekke forskjellige faktorer å tenke over, og selve monteringen kan du heller ikke klare på egen hånd. Derfor må du kontakte en låsesmed, og her kan de anbefales å velge en lokal låsesmed som kjenner området, og som har erfaring med låssystemer og din type kunder. En erfaren låsesmed kan løse oppgaven effektivt og raskt, og samtidig sikre at du får presis den løsningen som er mest optimal for deg. Du begynner selvfølgelig med å ta en snakk med din låsesmed for å få noen gode råd. Om låssystemer i det hele tatt er den riktige løsningen for deg, om det finnes andre mulige tiltak, hvilke behov og forventninger du har, hva budsjettet er osv. Slik kan dere sammen nå frem til en løsningen som er best for deg og dine behov.

Din låsesmed klarer montering av låssystemer slik at alt er installert korrekt. I tillegg kan de i fremtiden utføre service på systemet for å sikre at det ikke er noen feil eller mangler. Av denne grunn er det også en stor fordel å velge en låsesmed med døgnservice. De kan nemlig møte opp når som helst, 24 timer i døgnet alle dager i uka. Det betyr at du alltid kan få profesjonell assistanse, også hvis problemene oppstår på et tidspunkt uten for normal åpningstid. Da er du alltid sikker på å kunne få gjenopprettet sikkerheten så fort som mulig så du og de andre på eiendommen igjen kan føle seg trygg.

 

AB Låsservice tilbyr låssystemer

Du kan kontakte AB Låsservice i dag for å ta en helt uforpliktende snakk om hvordan de kan hjelpe deg med låssystemer eller andre sikringsinstallasjoner og tiltak. AB Låsservice er en profesjonell og erfaren låsesmed som tilbyr hjelp til både private, institusjoner, bedrifter og borettslag. De kan tilby assistanse til både små og store kunder, og ingen oppgave er verken for stor eller for liten. Velger du låssystemer med systemnøkler fra AB Låsservice da får du en rekke fordeler som

  • Sylindre i høy kvalitet med lang levetid
  • Dirkesikre sylindre som hindrer innbrudd
  • Kopisikre systemnøkler og full kontroll på utleverte nøkler
  • Muligheten til å åpne alle dører på eiendommen med bare én nøkkel

Du får selvfølgelig profesjonell veiledning hele veien for å sikre en skreddersydd løsning som passer deg. Kontakt din lokale låsesmed i dag og hør mer om dine muligheter for å få låssystemer med systemnøkler i din eiendom.

 

Standard

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s