Lamper

Stuer av alle slag trenger taklamper og belysning

Tenk på den flotteste stuen du noen gang har sett. Var den full av lys, glitter og krystaller? Eller var den kanskje dunkel, intim og liten? Noen stuer er store, luftige og er full av sterk belysning som gnager i øynene, mens andre stuer er små, lukter gammelt og er mørke. Stuer kan være av forskjellig slag og av ulik karakter. Min stue er en særegen stue. Den er ikke stor, men heller ikke liten. Den er ikke det jeg vil kalle vakker, men heller ikke stygg. Jeg vil kalle den koselig. Belysningen er god og sterk, men den kan også roes ned og gjøres svakere, Jeg bruker taklamper som belysning til min stue. Jeg har valgt å bruke belysning som taklamper fordi jeg syns at disse er virkningsfulle, stemningsskapende og fordi de skaper en god stemning og er praktiske.

Det er mange grunner til at mine taklamper og belysningen i min stue er praktiske. For det første så er taklamper enkle å skifte ut. Når jeg er lei av fargen og fasongen som jeg har på lampeskjermen skifter jeg den slik at belysningen i stuen blir annerledes og på denne måten forandres ofte taklampen etter hvilket humør og stemning jeg er i. For det andre er belysning i min stue praktisk fordi den kan reguleres til akkurat den styrken jeg ønsker på min belysning i min stue. Jeg kan løse kryssord selv om mørket har senket seg ute og jeg kan også arrangere trivelige vennekvelder hvor praten sitter løst, lyset er dempet og folk er klare for et festlig lag.

Velg taklamper som belysning til din stue du og

Til min stue var valget av belysning og taklamper enkelt. Jeg valgte taklamper fordi de skaper et helhetlig lys som stråler i alle stuens kriker og kroker. De gir et behagelig og jevnt lys som folk flest kan trives i. Med takbelysning i min stue kan jeg gjøre det jeg vil. Jeg kan opplyse pynt på vegger, på bord og møblement. Jeg kan servere mat, lese bøker og arbeide ved skrivebordet mitt. Med taklamper i min stue kan jeg gjøre det hele.

Har du vurdert å skaffe deg taklamper som din belysning til din stue vil jeg anbefale det på det varmeste. Du kan få dem i alle varianter – om du har en stor og luftig stue, eller en liten og intim stue som min, så finnes helt sikkert akkurat de taklampene du er på jakt etter. Vil du ha skjermer som er lyse, mørke eller fulle av mønster, så finner du garantert den belysningen som passer akkurat til din stue, dine behov og din personlighet.

Min stue er perfekt som den er. Den er ikke for mye, men heller ikke for lite. Den er passelig og den er som skapt for hyggelige stunder, for etterlengtet alenetid men også for koselig samvær med familie og venner. Med taklamper som min belysning har jeg valgt et praktisk og flott redskap som hjelper meg når jeg skal utføre mine daglige gjøremål. Skaff deg taklamper som belysning til din stue du og!

Reklamer
Standard

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s